До уваги педагогів!!! План-графік курсів на 2021 рік

Звертаємо вашу увагу!!!
Порядок зарахування на навчання з підвищення кваліфікації в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у 2021 році.

Тим педагогічним працівникам, які виявили бажання пройти навчання на курсах підвищення кваліфікації за певним напрямом або темою в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», необхідно:

  1. Визначитись з терміном підвищення кваліфікації у 2021 році (згідно з Планом-графіком).
  2. Обов’язково особисто заповнити реєстраційну анкету на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (вгорі на головній сторінці посилання «РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ» АБО http://edu-post-diploma.kharkov.ua/?page_id=35273).
  3. Після заповнення реєстраційної анкети отримати кодове слово.
  4. За 2-3 дні до початку навчання педагогу треба пройти ще одну реєстрацію на попередньо обрані курси на сайті «Дистанційна освіта» за адресою http://newdl.edu-post-diploma.kharkov.ua/, вказавши кодове слово.

 Реєстрацію на всі курси підвищення кваліфікації у 2021 році буде відкрито 06.01.2021 р. Після формування навчальної групи у необхідній кількості слухачів  реєстрація припиняється.
ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН на 2021 рік підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти Харківської областіу КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», можна переглянути перейшовши за посиланням https://drive.google.com/file/d/10tTNvUgoeh7DWzymDfpa6A0RwhbCTJmS/view

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.